Matematik
ligning
30. september 2006 af
divadua (Slettet)
hvordan løser man denne?
(log(x))^2+3*log(x)-4=0
(log(x))^2+3*log(x)-4=0
Svar #2
30. september 2006 af divadua (Slettet)
ok.. så finder jeg diskriminanten til 25, og rødderne til 1 og -4, hvad gør jeg derefter?
Svar #3
30. september 2006 af mathon
z=log(x)=1
eller
log(x)=1
10^(log(x)) = 10^1,
hvoraf
x=10
z=log(x)=-4
eller
log(x)=-4
10^........= 10^......
eller
log(x)=1
10^(log(x)) = 10^1,
hvoraf
x=10
z=log(x)=-4
eller
log(x)=-4
10^........= 10^......
Svar #4
30. september 2006 af divadua (Slettet)
Forstår altså ikke helt hvad det er jeg skal opløfte i 10?
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
