Matematik
funktion
30. september 2006 af
divadua (Slettet)
Jeg har en funktion der hedder :
f(x)=4*sin(1,96x+c)-1
hvordan er det nu lige jeg finder det sidste c? kan i hjælpe med lige at isolere osv.
f(x)=4*sin(1,96x+c)-1
hvordan er det nu lige jeg finder det sidste c? kan i hjælpe med lige at isolere osv.
Svar #1
30. september 2006 af sigmund (Slettet)
Der mangler nogen opysninger, for at vi kan bestemme c.
Svar #3
30. september 2006 af sigmund (Slettet)
Ja, x er element i R. Desuden må der være nogen krav til at grafen skal gå gennem et eller flere punkter.
Svar #4
30. september 2006 af divadua (Slettet)
opgaven lyder faktisk bare sådan: en graf viser en funktion f givet ved f(x)=a*sin(bx+c)+d, x er element i R. Bestem konstanterne a, b,c og d ved hjælp af en figur. og har fundet alle undtaget c?
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
