Matematik

Lidt hjælp til matematik

01. oktober 2006 af Gyldenbær (Slettet)
Halløj derude.

Jeg har lige et spørgsmål.. Hvad betyder det, når man har et bogstav og der så står et lille nul bagefter? Jeg skal nemlig gøre rede for en ligning, hvor dette udtryk er med i.

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2006 af mathon

x er en variabel

hvis man ta'r udgangspunkt i en ganske konkret x-værdi, betegnes den ofte xo.

Gælder naturligvis også for yo, zo...

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2006 af mathon

f eks.

er
sekanthældningen =
[f(xo+h)-f(xo)]/h

Svar #3
01. oktober 2006 af Gyldenbær (Slettet)

Er ikke helt sikker på jeg forstår hvad du mener.

Altså, min ligning ser såaledes ud:
B = pn + Bo (o = det lille nul bagefter B)
Betyder det så at jeg f.eks. skal starte min ligning i (0,0) i et koordinatsystem?

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2006 af mathon

Bo er begyndelsesværdien af B

Svar #5
01. oktober 2006 af Gyldenbær (Slettet)

begyndelsesværdien af B?
Ej, undskyld, men har virkelig svært ved denne opgave.

Svar #6
01. oktober 2006 af Gyldenbær (Slettet)

Jeg prøver mig bare frem :) Tak for din tid, mathon.

Skriv et svar til: Lidt hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.