Matematik
2 Ubekendte
01. oktober 2006 af
La Gioconda (Slettet)
Hey!
Hvordan løser man denne ligning, når der er to ubekendte?
(x+1)^2- (y+3)^2=(x-y)(x+y) og 3(X+1)-4y=2(x+3)
En afledt ligning.
Tak på forhånd!
Hvordan løser man denne ligning, når der er to ubekendte?
(x+1)^2- (y+3)^2=(x-y)(x+y) og 3(X+1)-4y=2(x+3)
En afledt ligning.
Tak på forhånd!
Svar #1
01. oktober 2006 af McMaster (Slettet)
Du udregner leddene efter kvadratsætningerne, og samler x på den ene side og y på den anden.
Svar #3
01. oktober 2006 af La Gioconda (Slettet)
#2 Jah..det skulle jeg mene...
Men hvordan er det så jeg helt PRÆCIST gør? Jeg ville sætte stor pris på, at blive sat nogenlunde i gang...
Men hvordan er det så jeg helt PRÆCIST gør? Jeg ville sætte stor pris på, at blive sat nogenlunde i gang...
Svar #4
01. oktober 2006 af Mimosas (Slettet)
Okay..:) Så tager du først den ene ligning, regner ud med kvadratsætningerne, og isolere så x eller y i den ligning.. den fundne værdi sætter du så ind i den anden ligning, og kan så isolere x eller y i den.. dette skulle meget gerne blive et tal, der så herefter sættes ind i den første.. På denne måde kan du så finde x og y.. Øhhmm, forstod du det? :)
Skriv et svar til: 2 Ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
