Matematik

løs ligningssystemerne

05. oktober 2006 af BMW2006 (Slettet)
Hej jeg vil meget gerne give mig en god hjæl for det her :
løs ligningssystemer

x+y= 3 og y=2x-3

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2006 af mathon

3-x = y = 2x-3,
hvoraf

3-x = 2x-3, som løses med hensyn til x.

Når det er gjort,
sætter du den fundne x-værdi
ind i stedet for x
i
y=2*x-3 og beregner derved y.

Løsning = (x_beregnet,y_beregnet)

Svar #2
05. oktober 2006 af BMW2006 (Slettet)

tak..

Skriv et svar til: løs ligningssystemerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.