Matematik
Areal ved integration
07. oktober 2006 af
Minna25 (Slettet)
Hej
har to funktioner:
f(x)=sin(x) , xE[0;pi]
g(x)=sin(2x), xE[0;pi)
de to grafer afgrænser to punktmængder A og B.
Gør rede for, at arealet af A er 9 gange så stort som arealet af B.
Nogle der kan hjælpe. Ved bare slet ikke, hvordan jeg skal starte?
har to funktioner:
f(x)=sin(x) , xE[0;pi]
g(x)=sin(2x), xE[0;pi)
de to grafer afgrænser to punktmængder A og B.
Gør rede for, at arealet af A er 9 gange så stort som arealet af B.
Nogle der kan hjælpe. Ved bare slet ikke, hvordan jeg skal starte?
Svar #1
07. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
Du kan starte med at løse ligningen f(x) og g(x), således at du kan opstille to bestemte integraler. Derefter skal du undersøge om det ene integral er 9 (eller 1/9) gange det andre.
Skriv et svar til: Areal ved integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
