Tysk
Hvordan siger man ...?
07. oktober 2006 af
sdj (Slettet)
Hej. Hvordan siger man dette på tysk?
... , selvom de godt ved de ikke må.
Mit eget bud:
..., obwohl Sie wissen dass Sie nicht dürfen.
Synes ikke det lyder helt rigtigt. Nogen der kan hjælpe :) ?
... , selvom de godt ved de ikke må.
Mit eget bud:
..., obwohl Sie wissen dass Sie nicht dürfen.
Synes ikke det lyder helt rigtigt. Nogen der kan hjælpe :) ?
Svar #1
07. oktober 2006 af Martinen (Slettet)
..., obwohl sie genau wussten, dass sie es nicht dürfen.
Svar #2
07. oktober 2006 af sdj (Slettet)
# 1
Okay, mange tak :)
Hvis man nu skal sige "kort tid efter", hvodan gør man så det?
Kan man godt sige gleich nach? Eller er det forkert?
Okay, mange tak :)
Hvis man nu skal sige "kort tid efter", hvodan gør man så det?
Kan man godt sige gleich nach? Eller er det forkert?
Svar #4
07. oktober 2006 af danielruhmann (Slettet)
selvom de godt ved de ikke må = obwohl sie wissen, dass sie nicht dürfen
kurz danach = kort tid efter
kurz danach = kort tid efter
Skriv et svar til: Hvordan siger man ...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
