Matematik

rødder

09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)
a)f(x)= 2x^3+5x^2+3x+4 =(2x+4,459)*(x^2+0,27x+0,897)

Er der nogle der ved hvordan jeg kan finde rødderne ud af den her ligning ved hjælp af cas-programmet??

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Du behøver ikk noget program til at løse ligningen:
0=(2x+4,459)*(x^2+0,27x+0,897)
Bare benyt nul reglen, det er sikkert også nemmere end at benytte et program...

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2006 af fixer (Slettet)

Lad være med at oprette nye tråde om samme emne. Du har fået masser af hjælp i din anden tråd. Hvis du trods dette stadig ikke kan hitte ud af det, så fortsæt i den tråd med helt præcist at angive hvad du ikke forstår:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=265391

Svar #3
09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)

(2x+4,459)=0

x=-2,295


(x^2+0,27x+0,897)=0

d=0,27^2-4*1*0,897=-3,5151

Hvordan kan jeg finde rødderne når d<0 og det vil sige at der ingen løsning er??
Det er det jeg spørger om Fixer, okay:)

Svar #4
09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)

0=(2x+4,459)*(x^2+0,27x+0,897)
Dnadan kan du ikke hjælpe mig med at løse den ligning??

Svar #5
09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)

er der ingen der vil hjælpe mig med at løse den ligning?

Svar #6
09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)

hjælp jeg skal afleverer den imorgen

Svar #7
09. oktober 2006 af barbie_girl (Slettet)

0=(2x+4,459)*(x^2+0,27x+0,897)

er der nogle der vil hjælpe mig med at løse den
her ligning??

Skriv et svar til: rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.