Matematik
en lille opg. uden hjælpemidler..
21. februar 2004 af
Lady in red (Slettet)
Hvordan gør jeg rede for at funktionen f(x)=2(1-(1/x)), x>1
er en løsning til differential ligningen f'(x)= (y/(x(x-1)).
På forhånd mange tak for hjælpen.
er en løsning til differential ligningen f'(x)= (y/(x(x-1)).
På forhånd mange tak for hjælpen.
Svar #1
21. februar 2004 af Jean
du differentierer f og sætter ind og viser at den sidste ligning passer.
Svar #2
21. februar 2004 af Lady in red (Slettet)
Tak, det var også sådan jeg selv havde gjort, jeg kan bare ikke få den til at passe, men det er nok bare en regne fejl så...
Skriv et svar til: en lille opg. uden hjælpemidler..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
