Matematik

funktion HASTER

10. oktober 2006 af LiseKirstine (Slettet)
opgaven lyder på: bestem en ligning for den rette linie, der går gennem punktet (5,7), og som har hældningskoefficient 2/5... jeg har tegnet den men ved ik hvad jeg så skal

Svar #1
10. oktober 2006 af LiseKirstine (Slettet)

undskyld jeg skrev haster i overskriften men er lidt på ski....

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2006 af Mahinth (Slettet)

okay.. super..

prøv at finde 2 sæt (x,y) punkter..

funktionen hedder f(x)=ax+b

du ved at a = 2/5
så skal du bare finde b..
men find først to x,y koordinater

Svar #3
10. oktober 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ok y aksken rammer i 5 er det så bare y=2/5x+5

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2006 af mathon

y = ax + b,

y = 2/5*x + b,
hvoraf

b = y - 2/5*x (med (x,y)=(5,7)

b = 7 - 2/5*5

b = 7 - 2 = 5

konklusion:

y = 2/5*x + 5

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2006 af ibibib (Slettet)

Ja.

Svar #6
10. oktober 2006 af LiseKirstine (Slettet)

tak skal i have

Skriv et svar til: funktion HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.