Biologi
Proteiner!nogen der kan se om jeg har oversat det rigtigt og hjælpe mig med det der er tilbage.! på forhånd tak!!! (Engelsk til Dansk oversættelse)
10. oktober 2006 af
bih1987 (Slettet)
Er der ikke nogen der kan se om jeg har oversat det rigtigt og hjælpe mig med det der er tilbage.! på forhånd tak!!! (Engelsk til Dansk oversættelse)jeg er ikke så godt til engelsk men skal bruge det så derfor vil det være meget godt hvis der var nogen som kunne hjælpe!
på forhånd tak!
Enzymatic proteins = selective acceleration of chemical reactions.
Structural proteins = Support
Storage proteins = Storage of amino acids
Transport proteins = transport of other substances
Hormonal proteins = coordiantion of an organisms activities
Receptor proteins = Response of cell to chemical stimuli
Contrsctile and motor proteins = movement
Defensive proteins = protection against disease.
------------------------------------------------
Enzym protein = selektiv accelration af kemiske reaktioner
Struktur protein = ?
oplagrings protein = oplatging af aminosyrer
Transport protein = transport af andre substanser
Hormonal protein = koordination af organismes aktivitet
Defensiv protein = forsvar mod sygdom!
på forhånd tak!
Enzymatic proteins = selective acceleration of chemical reactions.
Structural proteins = Support
Storage proteins = Storage of amino acids
Transport proteins = transport of other substances
Hormonal proteins = coordiantion of an organisms activities
Receptor proteins = Response of cell to chemical stimuli
Contrsctile and motor proteins = movement
Defensive proteins = protection against disease.
------------------------------------------------
Enzym protein = selektiv accelration af kemiske reaktioner
Struktur protein = ?
oplagrings protein = oplatging af aminosyrer
Transport protein = transport af andre substanser
Hormonal protein = koordination af organismes aktivitet
Defensiv protein = forsvar mod sygdom!
Svar #1
10. oktober 2006 af Dr. MolBio (Slettet)
Struktur proteiner = en del af cytoskelettet
Hormonal p. = Hormonelle proteiner
Defensive p. = Immunsystemets proteiner
Kontraktile og motoriske proteiner = bevægelse (kan være en del af de strukturelle proteiner)
Hormonal p. = Hormonelle proteiner
Defensive p. = Immunsystemets proteiner
Kontraktile og motoriske proteiner = bevægelse (kan være en del af de strukturelle proteiner)
Svar #2
11. oktober 2006 af bih1987 (Slettet)
er de andre rigtige?
så vil jeg lige spørger om
Hormonal p. = Hormonelle proteiner
skal den bare oversættes på den måde!
I øvrigt 1000 tak for hjælpen
så vil jeg lige spørger om
Hormonal p. = Hormonelle proteiner
skal den bare oversættes på den måde!
I øvrigt 1000 tak for hjælpen
Skriv et svar til: Proteiner!nogen der kan se om jeg har oversat det rigtigt og hjælpe mig med det der er tilbage.! på forhånd tak!!! (Engelsk til Dansk oversættelse)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
