Matematik
matematik
11. oktober 2006 af
line-jensen (Slettet)
jeg mangler hjæp...plz hjæp hvis i kan
camilla betalte 180 kr. for et kassettebånd og en CD. På kvitering for købet ser hun, at CD´en kostede 3 gange så meget som kassettebåndet, hvad kostede båndet?
camilla betalte 180 kr. for et kassettebånd og en CD. På kvitering for købet ser hun, at CD´en kostede 3 gange så meget som kassettebåndet, hvad kostede båndet?
Svar #1
11. oktober 2006 af jgthb (Slettet)
opstil en ligning:
x+3x=180
hvor x er prisen for båndet.
x+3x=180
hvor x er prisen for båndet.
Svar #3
11. oktober 2006 af jgthb (Slettet)
fint nok. så fortsætter vi fra før:
x+3x=180
4x=180
x=45
x+3x=180
4x=180
x=45
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
