Matematik
integration.
11. oktober 2006 af
ann1987 (Slettet)
Hvis jeg skal integrere f(x) = 1,5 + x^(1/4), kan det passe det bliver F(x) = 1,5x + 4/5x^(5/4).
og hvis jeg skal integrere g(x) = sqr(x-1), kan det passe det bliver G(x) = 2/3(x-1)sqr(x-1)..?
Og så er der noget jeg ikke forstår i en opgave... Først skal jeg finde hvor meget vand der kan være inde i en vase (afbilledet i et koordinatsystem), det må så være
S(pi*(f(x))^2)dx..
Men derefter spørges der til hvor meget glas i cm^3 vasen består af... så forstår jeg ikk helt hvad jeg skal gøre så.. for det er vel ikk arealet jeg skal beregne..?
og hvis jeg skal integrere g(x) = sqr(x-1), kan det passe det bliver G(x) = 2/3(x-1)sqr(x-1)..?
Og så er der noget jeg ikke forstår i en opgave... Først skal jeg finde hvor meget vand der kan være inde i en vase (afbilledet i et koordinatsystem), det må så være
S(pi*(f(x))^2)dx..
Men derefter spørges der til hvor meget glas i cm^3 vasen består af... så forstår jeg ikk helt hvad jeg skal gøre så.. for det er vel ikk arealet jeg skal beregne..?
Skriv et svar til: integration.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
