Matematik
en ligning
12. oktober 2006 af
mariaklara (Slettet)
er her nogen der vil hjælpe med at løse denne ligning :
x
S e^t dt=3/2
-x
x
S e^t dt=3/2
-x
Svar #2
12. oktober 2006 af mariaklara (Slettet)
jeg integrere e^t
så er det e^t+k
ej jeg ved det ikke helt..
så er det e^t+k
ej jeg ved det ikke helt..
Svar #5
12. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#3-#4:
Hvad skal det til for?
#2:
Hvis du integrerer exp(t), fås ganske rigtigt exp(t)+k. Du har så, at det bestemt integral er givet ved
(exp(x)+k)-(exp(-x)+k) = exp(x)-exp(-x)
Dette er så lig med 3/2, og så løser du ligningen. Svar:
x = ln(2)
og så er der også en kompleks løsning, men den går jeg ud fra at du ikke er interesseret i.
Hvad skal det til for?
#2:
Hvis du integrerer exp(t), fås ganske rigtigt exp(t)+k. Du har så, at det bestemt integral er givet ved
(exp(x)+k)-(exp(-x)+k) = exp(x)-exp(-x)
Dette er så lig med 3/2, og så løser du ligningen. Svar:
x = ln(2)
og så er der også en kompleks løsning, men den går jeg ud fra at du ikke er interesseret i.
Skriv et svar til: en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
