Matematik
K
12. oktober 2006 af
dnadan (Slettet)
Jeg har denne opgave som jeg på irriterende vis ikke kan se hvordan den skal løses:
Om en kontinuert funktion f oplyses følgende.
f har definitionsmængden R
f(x)=k for x tilhørende 11;14
11
S f(x) dx = 78,3
1
14
S f(x) dx = 79,8
1
Ud fra disse oplysninger ved jeg at:
14
S f(x) dx = 1,5
11
Men hvordan bruger jeg det for at komme videre med opgaven?
Om en kontinuert funktion f oplyses følgende.
f har definitionsmængden R
f(x)=k for x tilhørende 11;14
11
S f(x) dx = 78,3
1
14
S f(x) dx = 79,8
1
Ud fra disse oplysninger ved jeg at:
14
S f(x) dx = 1,5
11
Men hvordan bruger jeg det for at komme videre med opgaven?
Svar #1
12. oktober 2006 af allan_sim
#0.
Jeg formoder, at du skal bestemme k.
Hint: En stamfunktion til f(x)=k er F(x)=kx.
Jeg formoder, at du skal bestemme k.
Hint: En stamfunktion til f(x)=k er F(x)=kx.
Svar #2
12. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
Argh danke..:)
Faktisk rimelig simpelt, hvis ens hjerne ikke lige var blokeret af alt muligt andet:P
Faktisk rimelig simpelt, hvis ens hjerne ikke lige var blokeret af alt muligt andet:P
Skriv et svar til: K
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
