Matematik

Ligning

17. oktober 2006 af frede000 (Slettet)
Jeg sidder her og er fuldstændig blind hvad angår denne ligning, så håber der er nogen der vil komme med et forslag eller "hint" til hvordan jeg kommer videre.

Ligningen: 10x=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2006 af ibibib (Slettet)

Hvis du har skrevet rigtigt kan du dividere med 10 på begge sider af lighedstegnet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2006 af Mahinth (Slettet)

så der står 10/10 x = 7/10

så står der x=7/10

x = 0,7


Svar #3
17. oktober 2006 af frede000 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.