Matematik

findes den?

18. oktober 2006 af lith (Slettet)
hej er lidt i tvivl om den følgende formel findes overhovedt:

T1/2=-ln2/lna??

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2006 af allan_sim

#0.
Jo, den er god nok.

Normalt skriver man

T1/2 = ln(0,5)/ln(a)

men da ln(0,5)=-ln(2), er resultatet det samme.

Svar #2
18. oktober 2006 af lith (Slettet)

ja okey...tak :)

Skriv et svar til: findes den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.