Matematik
LIgning!
23. februar 2004 af
Yani (Slettet)
heyy... problem igen..
hvordan vil den her se ud? er det korrekt sådan her?
1/8y = 1.2
y=1,2/0,8
y=1,5
hva så med denne her?
6x+5,2=23,8
6x=23,8-5,2
6x=18,6
x=18,6/6
x=3,1
hvordan vil den her se ud? er det korrekt sådan her?
1/8y = 1.2
y=1,2/0,8
y=1,5
hva så med denne her?
6x+5,2=23,8
6x=23,8-5,2
6x=18,6
x=18,6/6
x=3,1
Svar #1
23. februar 2004 af Garfield (Slettet)
nr. 1 kommer til at hedde y = 1,2/(1/8)
(det skal så bare regnes ud...
nr. 2 ser rigtig ud...
varm karma
Lasse
(det skal så bare regnes ud...
nr. 2 ser rigtig ud...
varm karma
Lasse
Skriv et svar til: LIgning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
