Matematik
Hjælp til en opgave
23. oktober 2006 af
cxe22xhe (Slettet)
Hej:)
Jeg har en opgave i matematik for jeg gerne vil have hjælp til. På forhånd tak.
* En ret linie I har hældningstallet a=-2- I skærer grafen for f(x)=v(x) i punktet (4,f(4)). Bestem det punkt, hvor I skærer y-aksen?
Jeg havde tænkt mig at tegne dem? Men kan ikke gennemskue hvordan jeg får en forskrift i den første.
Jeg har en opgave i matematik for jeg gerne vil have hjælp til. På forhånd tak.
* En ret linie I har hældningstallet a=-2- I skærer grafen for f(x)=v(x) i punktet (4,f(4)). Bestem det punkt, hvor I skærer y-aksen?
Jeg havde tænkt mig at tegne dem? Men kan ikke gennemskue hvordan jeg får en forskrift i den første.
Svar #2
23. oktober 2006 af sigmund (Slettet)
Du skal finde ligningen for I. Ud fra forskriften for f beregner du f(4), hvorved du kender et punkt på linjen. Derefter skulle det være nemt at finde linjens skæring med y-aksen.
Svar #3
24. oktober 2006 af cxe22xhe (Slettet)
Hvad nu hvis jeg ikke må tegne dem, men skal finde ud af det ud fra beregninger. Er der så nogen der ved hvordan jeg kan gøre? Altså bestemme det punkt, hvor I skærer y-aksen?
Kan ikke få det til at give mening:(
Kan ikke få det til at give mening:(
Skriv et svar til: Hjælp til en opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
