Matematik
Vægten?
24. oktober 2006 af
LiL-H (Slettet)
http://www.lectio.dk/lectio/71/dokumenter.aspx?
type=download&dokumentid=1444791633 <--
Opgave 1.2
Hvordan kan jeg finde vægten af måleglasset?
Opgave 2.1
Kan jeg opstille min ligning på denne måde? :
800 + 50*3 = x
Opgave 2.2
800 = 500 + 75 * x ?
Men jeg ved ikke hvordan jeg kan komme frem til svaret i opg. 2.3
type=download&dokumentid=1444791633 <--
Opgave 1.2
Hvordan kan jeg finde vægten af måleglasset?
Opgave 2.1
Kan jeg opstille min ligning på denne måde? :
800 + 50*3 = x
Opgave 2.2
800 = 500 + 75 * x ?
Men jeg ved ikke hvordan jeg kan komme frem til svaret i opg. 2.3
Svar #1
24. oktober 2006 af LiL-H (Slettet)
http://www.lectio.dk/lectio/71/dokumenter.aspx?type=download&dokumentid=1444791633
Svar #3
24. oktober 2006 af LiL-H (Slettet)
Er der overhovedet ingen, der kan hjælpe? Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal løse opgaverne:(
Skriv et svar til: Vægten?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
