Matematik

Integration

25. oktober 2006 af Flittige (Slettet)
Hey, jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal finde arealet af en punktmængde, og til det skal jeg selvfølgelig integrere en funktion.

f(x) = x*kvrd(3-x)

Her kan jeg jo ikke substituere, da jeg så kommer til at operere med et udtryk, der både er i forhold til x og t.

Håber nogen kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)

Brug partiel integration med f(x)=kvrod(3-x) og g(x)=x.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2006 af mathon

#1 suppleret

1) integrer kvrod(3-x) og gang med x urørt minus integralet af den fundne stamfunktion * x differentieret

2) integrer en sidste gang

Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.