Matematik

ligning

25. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
4x + 15 - 3x - 7 = 12 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2006 af eightx2 (Slettet)

Jah, isolér det med x på den ene side og resten på den anden side.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2006 af Caracola (Slettet)

4x-3x=12-15+7 <=>
1x=4

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

4x + 15 - 3x - 7 = 12

Subtraher med 15 og addér 7 på begger sider.

4x - 3x = 12 - 15 + 7

Reducer begge sider. (4x - 3x = x & 12 - 15 + 7 = 4)

x = 4

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.