Matematik

differentiering

29. oktober 2006 af nklj (Slettet)
hejsa..
hvordan differentierer man 2/x ?...

kan jeg ikke lige hitte ud af...

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2006 af Matkaj

f(x) = 2/x=2x^-1
f'(x) = 2*(-1)x^(-2)
Benytter bare reglen (x^n)' = nx^(n-1)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2006 af mathon

...alternativt

(2/x)' = 2*(1/x)'

2*(-1/x^2) = -2/x^2

Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.