Matematik
renter.
30. oktober 2006 af
danii (Slettet)
Hey har problemer med den her opgave
sovesofa kun 4295 kr udbetaling 0 kr 24 mdr a 256 kr inkl renter.
altså normalt har jeg en rente som jeg kan regne den endelige totale rentepris ud på eller hvad man nu kan kalde det men, hvrdan gør jeg det ??
nu siger vi i lige har hjulpet mig med at finde det beløb er det så rigtigt hvis jeg antager at det beløb som jeg ikek har endnu at jeg ahr det så kan det her benyttes. a = 24. kvadrattod (altså 24 måneder) af det endnu ukendte beløb X/4295. a = 24.kvadratrod af X/4295 kr. og senere r = a-1 *100 og så har jeg procenten ?
sovesofa kun 4295 kr udbetaling 0 kr 24 mdr a 256 kr inkl renter.
altså normalt har jeg en rente som jeg kan regne den endelige totale rentepris ud på eller hvad man nu kan kalde det men, hvrdan gør jeg det ??
nu siger vi i lige har hjulpet mig med at finde det beløb er det så rigtigt hvis jeg antager at det beløb som jeg ikek har endnu at jeg ahr det så kan det her benyttes. a = 24. kvadrattod (altså 24 måneder) af det endnu ukendte beløb X/4295. a = 24.kvadratrod af X/4295 kr. og senere r = a-1 *100 og så har jeg procenten ?
Svar #1
30. oktober 2006 af mathon
1) hvad betaler du i alt - på afbetaling
2) hvad betaler du mere
3) hvor mange procent betaler du så i rente?
2) hvad betaler du mere
3) hvor mange procent betaler du så i rente?
Svar #3
30. oktober 2006 af danii (Slettet)
nårr ok altså den første er jo bare 256*24= 6144 og den normale pris var 4294. og man betaler 1850 kr mere i renter. then??
Svar #4
30. oktober 2006 af danii (Slettet)
ok så får jeg det til 1,503 % i alt det stemmer nok... TAk for hjælpen
Skriv et svar til: renter.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
