Matematik

2. gradspolynomium

30. oktober 2006 af Sicma (Slettet)
Heey

Nogen som lige kan give mig resultatet af f(-1) og f(2) ved 2. gradspolynomiet:

f(x) = 3x^2 + 2x + 1

..jeg behøver blot resultatet. Tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2006 af kraka (Slettet)

Tvivler på at der er nogen som gider at lave dine lektier for dig. Prøv selv, og spørg derefter :)

Svar #2
30. oktober 2006 af Sicma (Slettet)

Jeg skal bare lige have tjekket mit resultat?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2006 af kraka (Slettet)

ahh jamen så skriv dit resultat herinde så vil jeg gerne sige om det er rigtigt..

Svar #4
30. oktober 2006 af Sicma (Slettet)

Ejj.. Jeg orker ikke til at skrive det ind her. Det eneste jeg spørger om er, om nogle ikke lige kan taste det ind lommeregneren og give mig en værdi. Jeg har nemlig selv glemt min lommeregner.

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2006 af jin2 (Slettet)

sæt nu bare tallene ind istedet for x i ligningen, så er det løst..hvor svært er det???

Svar #6
30. oktober 2006 af Sicma (Slettet)

jin2>>
Det er jo også det jeg har gjort! Har jeg ikke udtalt mig tydeligt nok? Jeg vil bare gerne tjekke om mit resultat er korrekt. :)

Kan det passe med 2 og 17, så?

Svar #7
30. oktober 2006 af Sicma (Slettet)

Okay.. det passer med min graf. Tak for hjælper, guys.

I øvrigt er Studieportalen blevet flot efter det nye layout. Det er efterhånden langt tid siden jeg sidst var herinde.

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. oktober 2006 af Duffy

f(-1)=2 og f(2)= 17 ;^)

Skriv et svar til: 2. gradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.