Matematik

matematik

04. november 2006 af IIII (Slettet)
1812*5^x=4711

det er en ligning af tangent

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2006 af Matkaj

skal du løse ligningen eller?

Svar #2
04. november 2006 af IIII (Slettet)

ja

får den til 0,5

Svar #3
04. november 2006 af IIII (Slettet)

hvad får du den til Matkaj

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2006 af Matkaj

Ikke 0,5, vis din udregning

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2006 af Jelly (Slettet)

jeg får den til x = 0,59

Svar #6
04. november 2006 af IIII (Slettet)

x=log(4711/1812)/log(5)

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. november 2006 af Matkaj

Rigtigt!

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.