Matematik
Polynomiers division, trekantsberegning og ulighed..
05. november 2006 af
freestyle_love (Slettet)
Hej jeg har et par opgaver jeg er gået fast i..
asymptoteopgave: hjælp til division.. (er i tvivl om, hvad jeg gør, når jeg kun har et led i nævneren)
(x^3-x^2+4):(x^2)
løs uligheden:
x^2-4x+3>3-x
problemet er, at jeg aldrig har løst en sådan ulighed, hvor tallet på højre side af tegnet ikke er lig med 0. så jeg har trukket 3-x fra på begge sider af tegnet således at jeg får x^2-3x=0.. men det er da vist noget fusk?!
til sidst har jeg en opgave, hvor jeg ska beregn h i en vilkårlig trekant.. jeg kender <A = 35, <B = 20 og længden af linjestykket AB = 4,72..
Og jeg skal beregne længden af højden fra C til siden AB..
håber der er en, der vil hjælpe selvom det var mange spørgsmål..
asymptoteopgave: hjælp til division.. (er i tvivl om, hvad jeg gør, når jeg kun har et led i nævneren)
(x^3-x^2+4):(x^2)
løs uligheden:
x^2-4x+3>3-x
problemet er, at jeg aldrig har løst en sådan ulighed, hvor tallet på højre side af tegnet ikke er lig med 0. så jeg har trukket 3-x fra på begge sider af tegnet således at jeg får x^2-3x=0.. men det er da vist noget fusk?!
til sidst har jeg en opgave, hvor jeg ska beregn h i en vilkårlig trekant.. jeg kender <A = 35, <B = 20 og længden af linjestykket AB = 4,72..
Og jeg skal beregne længden af højden fra C til siden AB..
håber der er en, der vil hjælpe selvom det var mange spørgsmål..
Svar #1
05. november 2006 af sigmund (Slettet)
1) Du dividerer nævneren med hvert led i tælleren.
2) Det, du har gjort, er helt legalt!
3) Her vil cos/sin/tan-relationerne for retvinklede trekanter nok være behjælpelige.
2) Det, du har gjort, er helt legalt!
3) Her vil cos/sin/tan-relationerne for retvinklede trekanter nok være behjælpelige.
Skriv et svar til: Polynomiers division, trekantsberegning og ulighed..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
