Matematik
matematik
05. november 2006 af
morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan løse opgaven?
1) jeg havde 2500 kr. der er 60% tilbage. hvor meget er det?
2) find 0.034% af 1000000.
3) en skrivemaskiner koster 2995 kr. incl. moms.
-hvor meget koster den excl. moms?
-hvor mange procent udgør momsen af salgprisen?
1) jeg havde 2500 kr. der er 60% tilbage. hvor meget er det?
2) find 0.034% af 1000000.
3) en skrivemaskiner koster 2995 kr. incl. moms.
-hvor meget koster den excl. moms?
-hvor mange procent udgør momsen af salgprisen?
Svar #3
05. november 2006 af Lurch (Slettet)
I procentopgaver, handler det altid om at finde ud af hvad 1% er. Derefter kan man finde den ønskede procentdel. 1% er 1/100 af størrelsen man kigger på
1) 1% af 2500kr = (2500kr/100%) *1% = 25kr
1) 1% af 2500kr = (2500kr/100%) *1% = 25kr
Svar #4
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
1)
x% * y = facit
2)
x% * y = facit
3)
(100% - 20%) * y = facit
(100% + 25%) * y = facit
<i>...hvor at x er lig procentenheden og y er lig med antal kroner.</i>
x% * y = facit
2)
x% * y = facit
3)
(100% - 20%) * y = facit
(100% + 25%) * y = facit
<i>...hvor at x er lig procentenheden og y er lig med antal kroner.</i>
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
