Matematik

matematik

05. november 2006 af morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med at løse opgaven?
1) jeg havde 2500 kr. der er 60% tilbage. hvor meget er det?

2) find 0.034% af 1000000.

3) en skrivemaskiner koster 2995 kr. incl. moms.
-hvor meget koster den excl. moms?
-hvor mange procent udgør momsen af salgprisen?
tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2006 af Lurch (Slettet)

du får ikke mere hjælp ved at oprette flere indlæg

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=274995

Svar #2
05. november 2006 af morten-2 (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af det kan du ikke være søde og hjælpe mig??

Svar #3
05. november 2006 af morten-2 (Slettet)

hvis du ikke kan så bare lad være..det kan godt være at der nogen andre der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

1)
x% * y = facit

2)
x% * y = facit

3)
(100% - 20%) * y = facit
(100% + 25%) * y = facit

<i>...hvor at x er lig procentenheden og y er lig med antal kroner.</i>

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2006 af Lurch (Slettet)

jeg havde svaret dig i den anden tråd..... Man skal ikke oprette en ny tråd hver gang man bliver utålmodig og folk ikke gider at lave ens lektier for en!

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.