Matematik

matematik

05. november 2006 af IIII (Slettet)
Ville I være venlige at hjælpe mig med 4 øvelser. Jeg har et bud til alle 4 øvelser.. Deraf kan I så hjælpe mig
Jeg vil være glad. Faget er Matematik.
Ærbødigst
IIII

http://peecee.dk/?id=10473

a Udregn indekstallene med 1992 som basisår.

a 9624/8648*100 = 111,28
9218/8648*100 = 106,59
10222/8648*100 = 118,200
10298/8648*100 = 119,07
8817/8648*100 = 101,95

b Angiv stigningen i procent fra 1992 - 1994
10298-8648 / 100 16,5 %

c) Indekstallet for 1996 oplyses til at være 114.4. Udregn antallet af solgte biografbilletter i 1996

no idea :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

b) <i>Angiv stigningen i procent fra 1992 - 1994.</i>

(10298 - 8648) / 8648 = ...? %

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0.
Opgave a er rigtig, dog afrunder du forkert.

Svar #3
05. november 2006 af IIII (Slettet)

ok.. tusind tak men hvordan laver man C egentlig?

Svar #4
05. november 2006 af IIII (Slettet)

Jeg forstår ikke spørgsmålet i C derfor spørger jeg

Svar #5
05. november 2006 af IIII (Slettet)

???

Svar #6
05. november 2006 af IIII (Slettet)

c `?

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Det indskannede er jo utydeligt...^^

Svar #8
05. november 2006 af IIII (Slettet)

c) Indekstallet for 1996 oplyses til at være 114.4. Udregn antallet af solgte biografbilletter i 1996

Svar #9
05. november 2006 af IIII (Slettet)

Årstal = 90 91 92 93 94 95
Antal
billet: 9624 9218 8648 10222 10298 8817

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. november 2006 af anders j (Slettet)

Hvis år 1990 er indeksåret skal du bare gange 9624 som er tallet fra 90 med 114,4%

så 9624*114,4% =11009,86 antal solgte biografbilletter.

Svar #11
05. november 2006 af IIII (Slettet)

det jeg har skrevet er Linket

c) Indekstallet for 1996 oplyses til at være 114.4. Udregn antallet af solgte biografbilletter i 1996


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.