Matematik
LOST i denne opgave!
06. november 2006 af
manal18 (Slettet)
Hej..
Jeg har en aflevering for - men der er dog opgave 2 som jeg ikk helt forstår.. Er bare på bar bund.. Kan godt bruge lidt hjælp.
jeg skal vise at: F(x)1/6 ln (3+x / 3-x) er stamfunktion til f(x)= 1/9^2
Jeg har en aflevering for - men der er dog opgave 2 som jeg ikk helt forstår.. Er bare på bar bund.. Kan godt bruge lidt hjælp.
jeg skal vise at: F(x)1/6 ln (3+x / 3-x) er stamfunktion til f(x)= 1/9^2
Svar #1
06. november 2006 af manal18 (Slettet)
Rettelse:
jeg skal vise at: F(x)1/6 ln (3+x / 3-x) er stamfunktion til f(x)= 1/9-x^2
Svar #2
06. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Uden at have løse den, synes jeg nu nok, det ligner en sammensat funktion.
Først (3+x)/(3-x) og derefter
1/6*ln( )
Prøv at substituere i ligningen. Måske skal du omskrive (3+x)/(3-x), så det bliver lidt pænere.
Først (3+x)/(3-x) og derefter
1/6*ln( )
Prøv at substituere i ligningen. Måske skal du omskrive (3+x)/(3-x), så det bliver lidt pænere.
Svar #3
06. november 2006 af dnadan (Slettet)
Det nemmeste ville være at benytte integrationsprøven som siger at:
S f(x) dx = F(x)
heraf er:
F'(x)=f(x)
Dvs. differentier F(x) og vis, at dette er det samme som f(x)...
S f(x) dx = F(x)
heraf er:
F'(x)=f(x)
Dvs. differentier F(x) og vis, at dette er det samme som f(x)...
Skriv et svar til: LOST i denne opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
