Matematik

matematik

08. november 2006 af line-jensen (Slettet)
hjælpe?
1) lagenlærred kryber ca. 10% i vask. hvor meget stof skal man købe, hvis man skal bruge 3.5 m?
tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hvad er 10% af 3,5 m?

Læg herefter dette til de 3,5 m.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#1.
Neejj, det er forkert. Undskyld :)

Svar #3
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

mener du at jeg skal lægge 10% til 3,5?

Svar #4
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

oki det er iorden, men kan du hjælpe med at løse det

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Niks.

(x - 3,5 m)/x = 10%

Løs ligningen.

Svar #6
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

vi skal ikke renge det som ligning

Svar #7
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

jeg kan ik find ud af det " _ "

Svar #8
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

:(

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. november 2006 af sigmund (Slettet)

Det bedste er at sætte det op som en ligning: (x-3.5)/x=0.10. Løs denne, og du har fundet, hvor stof du skal købe.

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ligningen kan evt. permuteres til:

x - 3,5 = 10% * x

...så er den lidt lettere at gå til.

Brugbart svar (0)

Svar #11
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

10% --> 0,10

Svar #12
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

takker....

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.