Matematik
Matematik...Hjælp c",)
29. februar 2004 af
220986 (Slettet)
er dette rigtigt:
f(x)=x*tan x <=>
f'(x)=1*tan x + x* (1/cos^2v) <=>
f'(x)=tan x + (x/cos^2v)...
håber på bekræftelse...
f(x)=x*tan x <=>
f'(x)=1*tan x + x* (1/cos^2v) <=>
f'(x)=tan x + (x/cos^2v)...
håber på bekræftelse...
Svar #2
29. februar 2004 af ababab (Slettet)
jeg tror at du kan nøjes med at sige dette: f'(x)=tan x + x* (1/cos^2x)...
er ikke helt sikker, kan andre konstatere? c",)
er ikke helt sikker, kan andre konstatere? c",)
Svar #4
29. februar 2004 af Brian (Slettet)
Jo! Som det følger af de almindelige regneregler. For brøker...
Skriv et svar til: Matematik...Hjælp c",)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
