Matematik

matematik

08. november 2006 af line-jensen (Slettet)
kan du forklar hvilken formel jeg kan bruge til at løse opgaven?
1) hvor mange penge skal man sætte ind på en konto, der giver 7% i rente om året, hvis man vil kunne hæve 5000 kr. efter 5 år?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

løs ligningen: 5000 = x*1,07^5

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ko = Kn(1+R)^-n

Ko = Startbeløb
Kn = Slutbeløb
n = Terminer
R = Renten

Svar #3
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

n= 5år R= 0,07 kn= 5000
er det rigtig?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

ja, det er rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

læs forresten https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=276329

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.