Matematik

matematik

08. november 2006 af line-jensen (Slettet)
kan du hjælpe mig med at sætte tallene ind i den formlen
Ko = Kn(1+R)^-n
undersøge om man får fordobelt sin formue på 10 år, hvis pengene står på en konto, der gives 7% i rente p.a.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

undersøg:

(Ko * (1+0,07)^10) / (Ko) = 2 ??

Svar #2
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

hvad er tallet fo ko?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2006 af Mester_Bean (Slettet)

Ko er det din startkapital -- men den kan du jo forkorte væk, ved at dividere med Ko i tælleren og nævneren

Svar #4
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

okiiii

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2006 af mathon

Ko = Kn(1+r)^-n
eller

Kn = Ko(1+r)^n

det skal altså undersøges, om (1+r)^n>=2 for r=0.07 og n=10

(1+0.07)^10 = 1.07^10......



Svar #6
08. november 2006 af line-jensen (Slettet)

tak for hjælpet

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.