Matematik
Integration
09. november 2006 af
oxidation (Slettet)
Em.1.020
Tabellen viser nogle funktionsværdier for funktionerne f,g og h
x= 0 1 2 3 4 5
f(x) 4 9 20 37 60 82
g(x) 2 8 14 20 26 32
h(x) 0 6 20 48 96 170
Det oplyses at g(x)=f'(x) og f(x)=h'(x)
Bestem tallet Sf(x)dx med grænserne 1 og 3
Har ingen ide om hvordan jeg skal gribe denne her opgave an. nogle der kan hjælpe?
Tabellen viser nogle funktionsværdier for funktionerne f,g og h
x= 0 1 2 3 4 5
f(x) 4 9 20 37 60 82
g(x) 2 8 14 20 26 32
h(x) 0 6 20 48 96 170
Det oplyses at g(x)=f'(x) og f(x)=h'(x)
Bestem tallet Sf(x)dx med grænserne 1 og 3
Har ingen ide om hvordan jeg skal gribe denne her opgave an. nogle der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
