Matematik
matematik hjælp
09. november 2006 af
hanzai (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig med denne her opgave?
Find grundmængden og løs ligningen:
x^-3,1-15=3
på forhånd tak, håber på hjælp hurtigst muligt.
Find grundmængden og løs ligningen:
x^-3,1-15=3
på forhånd tak, håber på hjælp hurtigst muligt.
Svar #2
09. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hvis du mener x^(-3,1)-15 = 3, så husk på at
x^(-3,1) = 1/x^(3,1)
Hvilket tal må man ikke dividere med?
Hvis du mener x^(-3,1)-15 = 3, så husk på at
x^(-3,1) = 1/x^(3,1)
Hvilket tal må man ikke dividere med?
Skriv et svar til: matematik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
