Matematik
vedr. funktion
09. november 2006 af
uhanse (Slettet)
T=2pivl/9,81
l = lægnde
Bestem længden når T er 1
Er er lige gået i sort på denne.
Jeg ved at det er en meget simpel opgave, men håber at der nogen der kan hjælpe mig alligevel
PÅ forhånd tak
Ulla
l = lægnde
Bestem længden når T er 1
Er er lige gået i sort på denne.
Jeg ved at det er en meget simpel opgave, men håber at der nogen der kan hjælpe mig alligevel
PÅ forhånd tak
Ulla
Svar #1
09. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg antager at du mener
T = 2*pi*(L/g)^(1/2)
I så fald gælder der, at
T/(2*pi) = (L/g)^(1/2) =>
(T/(2*pi))² = L/g =>
T²/(2²*pi²)*g = L =>
L = T²*g/(4*pi²)
og så indsætter du bare værdierne.
Jeg antager at du mener
T = 2*pi*(L/g)^(1/2)
I så fald gælder der, at
T/(2*pi) = (L/g)^(1/2) =>
(T/(2*pi))² = L/g =>
T²/(2²*pi²)*g = L =>
L = T²*g/(4*pi²)
og så indsætter du bare værdierne.
Svar #2
09. november 2006 af uhanse (Slettet)
jeg mente
T = 2*pikvadratrod(L/9,81)
håber at det var bedre
T = 2*pikvadratrod(L/9,81)
håber at det var bedre
Skriv et svar til: vedr. funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
