Kommentarer til Studieportalen.dk

Spamming, og oprettelse af flere tråde!!!

09. november 2006 af Akademic (Slettet)
Gang på gang har jeg oplevet brugere spamme forummet med de samme opgaver om og om igen. Det er altid de samme brugere, ja I ved hvem jeg snakker om - visse brugere som Fassos, Lemin, IIII, osv. Det sjove er at det er de samme emner disse brugere vil have hjælp til, måske er det den samme person?
Til dette ville jeg foreslå at SP gjorde et eller andet så at enhver IP-adresse kun kunne registrere en bruger.

Er det kun mig der har disse tanker florerende i hovedet?

Brugbart svar (2)

Svar #1
09. november 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg har ikke gjort dig noget.. Jeg spammer ikke..

Brugbart svar (2)

Svar #2
09. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#1.
Mon ikke du kender profilen "Rixer" alt for godt :-)

Brugbart svar (2)

Svar #3
09. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0.
Godt initiativ!

Brugbart svar (2)

Svar #4
09. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#0 Ideen er der ikke noget i vejen med, men det skaber flere problemer. For det første er ikke alle ip'er statiske, men nogle har dynamiske ip'er. For det anden er det blot at tage ud på skolen eller andet sted og oprette en bruger. Dertil kommer, at man selv kan gennemtvinge en IP adresse-ændring, ved hjælp af forskellige programmer man kan downloade rundt omkring på mere eller mindre suspekte hjemmesider (ikke nødvendigvis, men ofte) ;)

Svar #5
09. november 2006 af Akademic (Slettet)

#1 Jeg kan hvis du vil hive de tunge skyts frem.. Husk på at alle brugere kan se dine forumindlæg..

Brugbart svar (2)

Svar #6
09. november 2006 af Lurch (Slettet)

Det er lidt problematisk med folk der bare opretter nye indlæg hvis de ikke får svar med det samme, eller ikke for lavet deres lektier for dem i det første indlæg. Det er bare svært at stoppe.
Man kan ikke binde profiler til IP'er, da trådløst netværk feks har den samme ip for mange brugere.
Den gamle model var at forumindlæg blev smidt øverst på listen af indlæg hver gang der blev skrevet. Det var dog heller ikke smart, da folk bare spammede deres egen tråd. Men i det mindste var der ikke så mange indlæg om det samme af samme person.


Brugbart svar (2)

Svar #7
09. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Skulle man lave en kontrol, tror jeg det ville være mere optimalt med en E-mail kontrol. Jo, mange har også flere e-mails, men sjældent mere end 2 eller i nogle tilfælde 3, men ikke uendeligt, som er muligt med IP adresser (stort set)

Brugbart svar (2)

Svar #8
09. november 2006 af Fassos (Slettet)

#5 Det er jeg godt klar over. men det er da fuldkommen latterligt det du gør der. I den seneste tid har jeg hjupet mange på SP. Også gør du det der for latterligt.. Det er rent umenneskeligt det der, respektløst... Jeg har ikke gjort noget og vent og se jeg finder mig bestemt ikke i at du nævner mit navn på siden. somom det er en største big deal du..
Desuden skal jeg ikke spørge dig om noget som helst.. Jeg spammer ikke.
Jeg har ikke gjort noget.
Jeg er flink og venlig.
Nu er jeg ked af det
P G A
DIG!
Ærbødigst
FaSSoS

Svar #9
09. november 2006 af Akademic (Slettet)

Det er også min opfattelse at nogle brugere tror at det vores job at lave deres lektier.. Kig bare på nogle af indlæggene til højre!

Brugbart svar (2)

Svar #10
09. november 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg har aldrig tvunget en til at lave mine lektier. Først mit bud også dit bud. Det er sådan vi handler Akademic

Brugbart svar (2)

Svar #11
09. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

MuDeRKaStNiNG! Yuhuu

Brugbart svar (2)

Svar #12
09. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hmm. MuDDerkastning hedder det skam. :-)

Svar #13
09. november 2006 af Akademic (Slettet)

Fassos.
Jeg vil sænke mig ned på dit niveau, det du har gang i er direkte barnligt. Jeg nægter at kommentere det, men - GO AHEAD KAST MUDDER PÅ DIG SELV!

Brugbart svar (2)

Svar #14
09. november 2006 af Fassos (Slettet)

Hvad er det for noget omgang sludder Akademic.. Opfør dig ordentligt.. hvorfor "spiller" du på den måde?? Du kan nægte men jeg dæmper ordkrigen...

Svar #15
09. november 2006 af Akademic (Slettet)

#13 uoops, jeg mente selvf. JEG VIL IKKE!

Brugbart svar (2)

Svar #16
09. november 2006 af hiat (Slettet)

Taler vi om alle trådene om Tivoli/turist i KBH? I hvert fald handler de to øverste "Populæreste indlæg" om det.

Jeg ved ikke, hvad man kan gøre ved det. I øjeblikket kan man trykke "Refresh" en helt masse gange i sin tråd, og derved få den øverst på "Populæreste indlæg" (jeg gætter på det, vedkommende har gjort), men i den gamle version kunne man spamme sin egen tråd konstant for at få den øverst på "Nyeste indlæg." I begge tilfælde var det dødbelastende.
Jeg foreslår, at man for det første gør, så det _ikke_ er muligt at trykke "Refresh" en helt masse gange og derved få sin egen tråd øverst (jeg mener, at man kan gøre sådan, så "Refresh"-en kun bliver registreret een gang fra den IP man sidder ved...). Det vil i hvert fald hjælpe lidt.

Derudover tror jeg det er ved at blive alment kendt på studieportalen, at Fassos = Lemin = IIII = Champii (som den nyeste), sikkert også mange flere :)

Brugbart svar (2)

Svar #17
09. november 2006 af allan_sim

#0.
Måske var det muligt at lave systemet, så man kunne vælge at ignorere indlæg, der er startet af en bestemt bruger (og "af"-ignorere dem igen, hvis man ville se, om tingene havde forandret sig). Så ville det kune være ved kapring af andres tråde, at man ville opdage pågældende brugere.

Brugbart svar (2)

Svar #18
09. november 2006 af allan_sim

#17.
indlæg = tråde
kune = kun

Brugbart svar (2)

Svar #19
09. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#17.
Så må vi jo bare håbe, at brugeren ikke er så desperat at han bare opretter nye brugere og derved opretter nye tråde med disse?

Brugbart svar (2)

Svar #20
09. november 2006 af hiat (Slettet)

#17/19
God ide. Og man kan vel bare sørge for, at der er
1) En IP-adresse per bruger
2) En email per bruger

Ja, det er stadig muligt at oprette nye brugere, men det er en del mere besværligt!

Forrige 1 2 Næste

Der er 40 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.