Matematik

0 reglen

10. november 2006 af Nørden12345 (Slettet)
hej.. jeg har regnet disse opgaver vha. nulreglen..
en der lige kan kigge på dem og sige om de er rigtige..

2x(4-x) = 0 <=>

2x= 0 v 4-x= 0 <=>

x=0 v x= -4
------------------------------

(2-x)(x+3)= 0 <=>

2-x=0 v x+3= 0 <=>

x= -2 v x=-3

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2006 af allan_sim

#0.
Tredje linje i hvert stykke er ikke korrekt.

Som eksempel:

Ligningen 5-x=0 har løsningen x=5 og ikke x=-5.

Svar #2
10. november 2006 af Nørden12345 (Slettet)

tusind tak, var også lidt i tvivl der!

Skriv et svar til: 0 reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.