Matematik
ligning
10. november 2006 af
newroz (Slettet)
HEY
KAN IKKE RENGE DEN HER
(X-2)7(EKSPOMENT)=180
180+2=182
KUBIKROD BLIVER 2,10
EL ER DET FORKERT
ANDEN PROBLEM
ET RET LINJE GÅR GENNEM PUNKTERNE P(3,5) OG (10,-9)
TEGN GRAFEN
HVLIKEN SKAL VÆRE X OG Y NÅR JEG SKAL TEGNE DEM HÅBER FÅR SVAR
KAN IKKE RENGE DEN HER
(X-2)7(EKSPOMENT)=180
180+2=182
KUBIKROD BLIVER 2,10
EL ER DET FORKERT
ANDEN PROBLEM
ET RET LINJE GÅR GENNEM PUNKTERNE P(3,5) OG (10,-9)
TEGN GRAFEN
HVLIKEN SKAL VÆRE X OG Y NÅR JEG SKAL TEGNE DEM HÅBER FÅR SVAR
Svar #1
10. november 2006 af dnadan (Slettet)
Mener du:
(X-2)^7=180?
Hvis du gør det, så løses den ved:
Tag den 7. rod på begge sider(7. rod =^(1/7):
((x-2)^7)^(1/7)=180^(1/7) <=>
x-2=180^(1/7)
Læg to til på begge sider:
x=180^(1/7)+2
Et punkt opskrives ved:
P(x;y), altså er den første x-værdien, mens den sidste er y-værdien
(X-2)^7=180?
Hvis du gør det, så løses den ved:
Tag den 7. rod på begge sider(7. rod =^(1/7):
((x-2)^7)^(1/7)=180^(1/7) <=>
x-2=180^(1/7)
Læg to til på begge sider:
x=180^(1/7)+2
Et punkt opskrives ved:
P(x;y), altså er den første x-værdien, mens den sidste er y-værdien
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
