Matematik
renten
14. november 2006 af
Fassos (Slettet)
Hej..
Kunne ikke lige tjekke alle opgaver altså fra opgave 1 - 7. Det er vigtigt.
her er --> links http://peecee.dk/?id=12143
Mange tak på forhånd
Opgave 1
2250 * 1,03^10 = 3023,811854
2250 * 1,03^15 = 3505,426687
Opgave 2
50000 * 1,0263^10 = 64820,63682
Opgave 3
A = 10000 * 1,04^10 = 14802,44285
B = 10000 * 1,04^20 = 21911,23143
C = 10000* 1,04^40 = 4801,020628
Opgave 4
2390 * 1,03205^6 = 2888,034188
Opgave 5
A = 20000 * 1,05 ^ -10 = 1723,51
B = 20000 * 1,05^ -20 = 1427,58
Opgave 6
375 * 1,06^2 = 421,35
Opgave 7
a) 10000 * 1,05^5 = 12762,81563
Kunne ikke lige tjekke alle opgaver altså fra opgave 1 - 7. Det er vigtigt.
her er --> links http://peecee.dk/?id=12143
Mange tak på forhånd
Opgave 1
2250 * 1,03^10 = 3023,811854
2250 * 1,03^15 = 3505,426687
Opgave 2
50000 * 1,0263^10 = 64820,63682
Opgave 3
A = 10000 * 1,04^10 = 14802,44285
B = 10000 * 1,04^20 = 21911,23143
C = 10000* 1,04^40 = 4801,020628
Opgave 4
2390 * 1,03205^6 = 2888,034188
Opgave 5
A = 20000 * 1,05 ^ -10 = 1723,51
B = 20000 * 1,05^ -20 = 1427,58
Opgave 6
375 * 1,06^2 = 421,35
Opgave 7
a) 10000 * 1,05^5 = 12762,81563
Skriv et svar til: renten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
