Matematik
matematik
14. november 2006 af
morten-2 (Slettet)
hælp..
når man skal finde 0.034% af 1000000 hvordan gøre man det så?
når man skal finde 0.034% af 1000000 hvordan gøre man det så?
Svar #1
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
1000000 * 0.034% = ..?
eller
1000000 * 0.00034 = ...?
eller
1000000/100 * 0.034 = ...?
eller
1000000 * 0.00034 = ...?
eller
1000000/100 * 0.034 = ...?
Svar #3
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Hvis det er hovedregning kan du selvfølgelig også sige:
1000000/100000 * 34 <=> 10 * 34 => 340
1000000/100000 * 34 <=> 10 * 34 => 340
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
