Matematik

Matematik

14. november 2006 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/?id=12143
ok så tager vi dem bare en opgave af gangen...

opgave 1
2250 * 1,03^10 = 3023,811854

2250 * 1,03^15 = 3505,426687

Svar #1
14. november 2006 af Fassos (Slettet)

Kan I ikke se på det???

Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2006 af Ronson76 (Slettet)

For det første har du givet folk sølle 12 minutter til at svare i. For det andet er du kendt for at spamme.

Hvad forventer du??

Svar #3
14. november 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg forventer intet... Jeg er ikke kendt for at spamme.. Jeg har ventet hele dagen mann.. Det er snyd at mange hjælper andre og ikke mig... Er siden her ikke til at få hjælp ?

Brugbart svar (1)

Svar #4
14. november 2006 af Østjyden (Slettet)

Kn(K0*r)^n.. Du har sat starværdien, renten og antal år ind. Ergo skulle din udregning være korrekt.
Og så slap lige lidt af.
Denne opgave er da så simpel, at du bør stole på dig selv i den :)

Brugbart svar (1)

Svar #5
14. november 2006 af Østjyden (Slettet)

SNYD?
Helt seriøst. Andre har mere spændende indlæg, hvor de måske mangler hjælp til at komme i gang. Jeg kan slet ikke se, hvad du vil have hjælp til, ved ovenstående.

Svar #6
14. november 2006 af Fassos (Slettet)

Det er det problemmet er ved mig jeg kan slet ikke stole på mig selv. Så går jeg tvivl om det nu er rigtigt ??

Det kan godt være de har spændende indlæg men det her er jo ikke en race om hvilken tråd der er flottest??

Svar #7
14. november 2006 af Fassos (Slettet)

seperation, dif... (1)
Matematik
seperation, dif... (0)
Matematik
seperation, dif... (2)

hvad siger I til det?

Svar #8
14. november 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg skrder kraftedme herfra viser mig ikke igen.. Verdens dårligste side.. Jeg har ventet hele dagen på at få hjælp.. Jeg har brugt hele min tid på det her...

Brugbart svar (1)

Svar #9
14. november 2006 af sapiens (Slettet)

#8
Jeg ville ønske, jeg kunne sige jeg var ked af det, men...

:p

Brugbart svar (1)

Svar #10
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#8.
Det var godt nok ærgerligt hvis du skrider. Er det en trussel?

Brugbart svar (1)

Svar #11
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Opgave 1) ...er forkert.

Kn = Ko * (1 + R)^n

(...eller whatever. Den kan skrives på mange måder)

Kn = Slutbeløb
Ko = Startbeløb
N= Terminer
R= Renten

Indsættes værdierne fås

Kn = 2250 * (1 + 30%)^10 = 31018,161 kr

Kn = 2250 * (1 + 30%)^15 = 115168,259 kr

Voula!

Brugbart svar (1)

Svar #12
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#11.
I en hast kalder jeg mit indlæg tilbage. :-)

Jeg så renten forkert...^^

Svar #13
15. november 2006 af Fassos (Slettet)

så du mener #12 i #1 er korrekt ??

Her får du så opgave 2

50000*1,0263^10 = 64820,64 (10 år)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.