Matematik
Diff. ligning..
14. november 2006 af
hajjo (Slettet)
Jeg har løst de første 4 men de her er mærkelige..
på forhånd tak;)
Angiv den løsning til diff.ligningen, hvis graf går gennem (X0,Y0) i hvert af følgende tilfælde:
1) dy/dx = 7y og (X0,Y0)=(0,e)
2) y´= 2y-4 og (X0,Y0)=(0,4)
3) y´/y = 10 - y og (X0,Y0)=(0,1)
4) y´´ = -9y Idette tilfælde skal løsningen gå gennem linieelment (½Pi,0;3)
på forhånd tak;)
Angiv den løsning til diff.ligningen, hvis graf går gennem (X0,Y0) i hvert af følgende tilfælde:
1) dy/dx = 7y og (X0,Y0)=(0,e)
2) y´= 2y-4 og (X0,Y0)=(0,4)
3) y´/y = 10 - y og (X0,Y0)=(0,1)
4) y´´ = -9y Idette tilfælde skal løsningen gå gennem linieelment (½Pi,0;3)
Svar #2
14. november 2006 af hajjo (Slettet)
Jeg ved ikke helt hvilken regneregl jeg skal bruge??
Har ikke haft det helt store om emnet.. jar læst i begrebsbogen. Men kan ikke få det til at passe..
Har ikke haft det helt store om emnet.. jar læst i begrebsbogen. Men kan ikke få det til at passe..
Svar #3
14. november 2006 af eightx2 (Slettet)
1) og 4) er om 2. ordens differentialligninger. Du skal have fat i både y''=k^2*y og y''=-k^2*y.
2) y'=ay+b
3) y'=y(b-ay)
2) y'=ay+b
3) y'=y(b-ay)
Skriv et svar til: Diff. ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
