Matematik
matematik til i morgen
15. november 2006 af
Lemin (Slettet)
Hejsa, jeg har håber, at I kan hjælpe mig med denne
Det er om P/Q metoden
hvor vi skal skrive forskrifter og det er til i morgen..
opgave, da jeg sidder totalt fast:
Mange tak :)
skal jeg bare komme med opgaven??
Det er om P/Q metoden
hvor vi skal skrive forskrifter og det er til i morgen..
opgave, da jeg sidder totalt fast:
Mange tak :)
skal jeg bare komme med opgaven??
Svar #3
15. november 2006 af Lemin (Slettet)
Det er kun en opgave x^3-8x^2+19x-12=0
Vi starter med (1) også kører videre til (5)
(1) Reduktion til heltalligt ligning af typen f(x) = 0
Vi starter med (1) også kører videre til (5)
(1) Reduktion til heltalligt ligning af typen f(x) = 0
Svar #5
15. november 2006 af Lemin (Slettet)
jamen I sagde at jeg skulle skrive det ned.. Må jeg ikke få hjælp eller hvad??
Skriv et svar til: matematik til i morgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
