Matematik

Matematik

16. november 2006 af Rixer (Slettet)
Hejsa, jeg håber, at I kan hjælpe mig med at rette disse opgaver, da jeg ikke akkurat ved om opgaverne er korrekte og evt. give et bud ? :
Ærbødigst
Rixer

http://peecee.dk/?id=12462

Opgave 1
1,03^10*2250=3023,811854 (10 år)
1,03^15*2250=3505,426687 (15år)

Opgave 2
1,02263^10*50000=62539,62824

Opgave 3
A 1,04^12*10000=16010,32219
B 1,04^2*10000=10816
C 1,04^4*10000= 11698,5856
D Den ved jeg ikke...hvordan man gør

Opgave 4
1,03^6*23290=28216,93583

Opgave 5
A saldoen var 20000 kr.
B 1,03^1,5*20000=20906,71662

Opgave 6
Jeg får den til at være 2,3

Opgave 7
A 1,05^5*10000=12762,81563
B 3,3

Opgave 8
A 1,05^1*2500=2625
B 1,05^2*2500=2756,25
C 1,05^4*2500=3038,765625

Opgave 9

A (1+0,01)^12-1 = 0,12682503 = 12,6%
B (1+0,03)^4-1=0,12550881 = 12,5%
C (1+0,06)^2-1=0,1236 = 12,3 %

Opgave 10
A (1+0,06)^4-1 = 0,26247696 = 26,2 %

Svar #1
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

Hej.. Jeg vil blive beæret over hvis I vil hjælpe mig med dette ??

Svar #2
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

Kære venner

Den skal kun rettes ikke andet.

Svar #3
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

Er der ikke nogen der vil hjælpe mig det er vigtigt også at jeg får lært noget.. Jeg vil gerne lære det, hvis det er ok med jer??

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2006 af bluegambler (Slettet)

Til opgave 1 skal du bruge vækstformlen, den kender du da??

K = Ko (1*r) ^ n

prøv at kigge i din formelsamling...

Svar #5
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

jamen hr. det gør jeg også... Prøv og se om du får det samme ?

Svar #6
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

Var der nogen som kunne hjælpe mig?? som var online?? Det er meget nødvendigt

Svar #7
17. november 2006 af Rixer (Slettet)

Kunne I ikke hjælpe mig med dette.. Det er altså seriøst..

Svar #8
18. november 2006 af Rixer (Slettet)

er heer ikke nogen??

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.