Tysk
betyder?
17. november 2006 af
Sicma (Slettet)
Hej
hvad betyder:
Die Frau schlug der Mann?
tak
hvad betyder:
Die Frau schlug der Mann?
tak
Svar #3
17. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
<i>Die Frau schlug der Mann = Manden slog damen
Die Frau schlug den Mann = Damen slog manden</i>
:)
Die Frau schlug den Mann = Damen slog manden</i>
:)
Svar #5
17. november 2006 af SexY_AngeL (Slettet)
Ahh ja okay :) Skulle vist bare holde mund når jeg ikke har tysk :) Undskylder mange gange
Svar #6
17. november 2006 af SexY_AngeL (Slettet)
Ahh ja okay :) Skulle vist bare holde mund når jeg ikke har tysk :) Undskylder mange gange
Skriv et svar til: betyder?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
