Matematik
Find siderne i den retvinkede trekant -hvordan!?
18. november 2006 af
TJuhl (Slettet)
Hej!
Vi har om cosinus, sinus og retvinklede trekanter..
Jeg skal regne de ukendte sider i følgende trekant UPS:
U=35°, P=55°, S=90°
Mit spørgsmål er så hvordan kan man regne siderne ud på denne trekant, når man ikke har længden til bare én af siderne?
Hvordan finder man længderne på trekanten?
Vi har om cosinus, sinus og retvinklede trekanter..
Jeg skal regne de ukendte sider i følgende trekant UPS:
U=35°, P=55°, S=90°
Mit spørgsmål er så hvordan kan man regne siderne ud på denne trekant, når man ikke har længden til bare én af siderne?
Hvordan finder man længderne på trekanten?
Svar #2
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
...Trekanten kan jo både være uendelig stor og uendelig lille.
Ensvinklede trekanter er jo af forskellige sidestørrelser, men de har samme vinkelsæt.
Ensvinklede trekanter er jo af forskellige sidestørrelser, men de har samme vinkelsæt.
Skriv et svar til: Find siderne i den retvinkede trekant -hvordan!?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
