Kemi
Kemisk termodynamik; kogepunkt
18. november 2006 af
CNS (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gribe følgende opgave an:
Bestem vands kogepunkt ved 0,76 bar, når følgende er givet:
Delta H = 44,0 kJ/mol
Delta S = 118,8 J/(K*mol)
Håber i kan hjælpe mig i gang!
På forhånd tak!
Bestem vands kogepunkt ved 0,76 bar, når følgende er givet:
Delta H = 44,0 kJ/mol
Delta S = 118,8 J/(K*mol)
Håber i kan hjælpe mig i gang!
På forhånd tak!
Svar #2
19. november 2006 af frodo (Slettet)
såfremt det du har opgivet er fordampningsenthalpien, kan du anvende clausius-clapeyron (tror jeg det staves) ligningen til at finde den temperatur hvor damptrykket er 0,76 bar
Skriv et svar til: Kemisk termodynamik; kogepunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
